16 Ağustos 2016 Salı

Otacı Argan Şampuan

Merhabalaarr;

Uzuun upuzun bir zaman girdi araya. Neyse ki vakit buldum sonunda yazmak için.

Bugün sizlere kullandığım şampuan hakkındaki düşüncelerimden bahsetmek istiyorum. Otacı'nın ürünlerini genel olarak beğeniyorum. Şu ana kadar kullanıp da memnun kalmadığım bir ürünü olmadı. Beni cezbeden tamamen doğal olamasa da içeriğinin diğer markalara göre daha temiz olması. Ayrıca yerli bir marka biliyorsunuz. Ben çok seviyorum şahsen.

Otacı'nın bu şampuanını merak ediyordum ve alıp kullanmaya başladım. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 19 TL gibiydi. Ürün 250 ml, kuru-yıpranmış-normal saçlar için. Plastik bir şişenin içinde ve kapağı pressli. Kapağı biraz kullanışsız. Zor dökülüyor. Aman neyse canım önemli olan kapak değil içindeki diyor ve geçiyorum.



İçeriği hakkında verlen bilgi şöyle : 

  • Kremsizdir
  • pH değeri cilt ile uyumludur
  • SLES,SLS, sülfat, esans alerjeni içermez
  • Paraben, fomaldehit gibi zararlı koruyucu maddeler içermez
  • Boyar madde içermez
  • Silikon içermez
  • Sedef, opaklaştırıcı gibi katkı maddeleri içermez
  • Hayvansal kökenli maddeler içermez, hayvanar üzerinde test edilmeden geliştirilmiştir.

Bu zararlı maddeleri içermediği için rahatça kullandım. Ama bu demek değil ki içinde zararlı bir madde yok, tamamen doğal. Tabiki de bunu söylemiyorum.

Bu ürünün vaatleri neler ?


Kısaca saçları güçlendireceği, parlak ve sağlıklı görünüm kazanacağı, yıpranmış saç tellerinin onarılacağını vadediyor. "Organik argan yağı saçı besler, saçın gücünü ve parlaklığını arttırır." diyor. İpeksi bir yumuşaklık ve kökten uca kadar sağlıklı bir görünüm diğer vaatler arasında.



Peki benim düşüncelerim neler ?

Benim saçlarım orta kalınlıkta telleri olan, kıvırcık bir saç. Nem vb. durumlarda kocaman olan, hemen elektriklenen saçlarım var. Ayrıca çok yumuşak da değildir. Acayip dolaşır ve çok zor taranır. Ama bu şampuanı kullanırken saçlarımın çok kolay taranır hale geldiğini fark ettim.İnanılmaz güzel yumuşaklık veriyor ve saçı hiç ağırlaştırmıyor. Kullandığımdan beri saçlarım daha parlak ve gerçekten daha güçlü. Dökülmem azaldı ama bu benim saçımdaki etkisi. Lütfen saç dökülmesine iyi geliyormuş gibi algılamayın. Ürünün böyle bir vaadi de yok zaten. 

Bir şişeyi bitirdim. Daha önce bir şampuanı bu kadar beğenmemiştim. Gerçekten ne vadettiyse yaptı. Helal olsun sana Otacı. 

Bittikten sonra başka bir şampuanı merak ettiğim için onu kullanmaya başladım. Bir de şampuanları dönerek kullanmayı seviyorum ben. İlk şişede her şey güzel ama ikinci şişede etkisini kaybedebiliyor. Ama mutlaka tekrar alıcam bu güzel kokulu şampuanı.

Siz ne düşünüyorsunuz? Bu şampuanı kullandınız mı , düşünceleriniz neler ? Lütfen bizimle paylaşın, bilgi paylaştıkça güzeldir. Yorumlarınız değerli benim için :)

Mutlu, bakımlı günleriniz olsun :)