5 Kasım 2016 Cumartesi

HİMALAYA HERBALS Under Eye Cream - Göz Altı Kremi

Merhabalar;

Nasılsınıız ?? Uzun zamandır yazamıyodum baya özlemişim buraları :) Aslında yazacak o kadar çok ürünüm var ki ! Fırsat olmuyor işte.

Sizlere bayram indiriminde aldığım bu göz altı kreminden bahsedeceğim.
Himalaya Herbals markasını çok seviyorum. Kullandığım ürünlerden memnun kaldım genel olarak. Ayrıca hayvanlar üzerinde deney yapmaması ve olabildiğince doğal olmaya çalışması cezbediyor beni.



Ben daha önce hiç göz altı kremi kullanmadım bu yüzden çok bir bilgim yoktu bu kremler hakkında. Bayramda %50 indirime girdiğini görünce bi alıp deniyim bari dedim. İndirimli fiyatı 14.90'dı galiba. Kremin vaatleri ;

  • Cipadessa baccifera ve Bergenia ligulata(Zemheri ortancası)  bitkisel aktifleriyle beraber koyu halkaların görünümünü azaltır ve göz altındaki hassas bölgeyi güneş ışığından korur. 
  • Göz altını arındırır ve yoğun bir şekilde nemlendirirken, kırışıklık ve ince çizgileri yumuşatmaya yardımcı olur.
  • Düzenli kullanım yeni kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
Gözle görülür sonuç olarak da "koyu renk halkalarda 4 haftada %80 azalma, yine 4 haftada kırışıklık ve ince çizgilerde %28 azalma, daha aydınlık ve yumuşak göz kontürü" ifadelerini belirtmişler.


Benim göz altlarım çok koyu hatta göz çevrem komple mor-kahverengi gibi. Kapatıcı sürmeden rahat edemiyordum eskiden ama artık çok takmıyorum :) Bu morlukların sebebi genetik sanırım annemin de öyle. Esmer olduğum için de olabilir. Yani demem o ki uykusuzluk vs. gibi bir sebebe bağlı olmayan kalıtsal göz altı morluklarına sahibim. Bu yüzden herhangi bir kremin bu morlukları geçirebileceğine asla inanmıyorum anca lazer tedavisi vs. ile açılır ki bence gereksiz. O yüzden krem alırken üzerinde yazan "şu kadar günde şu kadar leke gidecek göz altın ten rengin gibi olacak" tarzı vaatlere de inanmıyorum.

Peki biz napalım, krem de mi kullanmayalım ? Tabiki hayır! Kullanmalıyız. Çünkü o morluklara bir de kırışıklık ekleyemeyiz ! He diyosanız ki olan oldu, olsun, artmasını engelleriz biz de :) Ayrıca göz altlarımızı nemlendirmezsek daha mor görünür, krem az da olsa bunun hafiflemesini sağlıyor. Biliyorsunuz ki nem cildimiz için çok önemli ve buna göz altlarımız da tabiki dahil. Bu yüzden göz çevresi bakımı şu an morlukları geçirmese bile emin olun ilerisi için iyi bir yatırım yapmış olursunuz. Bi 10-20 yıl sonraki halimizi de düşünmek lazım dimi ama :)

Kremden memnun muyum ? İlk kremim olduğu için kıyas yapamayacağım ama şunu söyleyebilirim ki çok güzel nemlendiriyor. Ben sabah ve akşam düzenli kullanıyorum. Amma velakin morluklarımda bir değişme yok. Beklemiyordum da zaten. Sadece eğer o gün az uyuduysam gözlerim şiş ve daha mor olurdu, bu kremi sürdükten sonra gözlerim ve göz altım öyle kötü görünmüyor. Daha aydınlık duruyor. Şişliği çok güzel alıyor bence. Bir de bu her zamankinden fazla olan morlukları...

Fiyatı gayet uygun, içeriği güvenilir, güzel nemlendiriyor !! Göz altı kremi arayanlara bir alternatif olsun..

Sizlerden kullanan var mı, varsa burada düşüncelerinizi paylaşabilirsiniiz :)

Sağlıklı, mutlu, Güzel günleriniz olsunnn..