6 Kasım 2016 Pazar

BALMİ Dudak Nemlendirici

Merhabalar ;

Malum artık havalar soğudu ve eminim sizin de benim gibi dudaklarınız kuruyodur. Hele bir de ben çok az su tüketiyorum. Böyle olunca sürekli dudaklarım çatlıyor. Bunu engellemek için farklı farklı markaların dudak koruyucusunu kullandım ama en çok Balmi'den memnun kaldım. Sürekli çantamda, her yere geliyor benimle bu yüzden birazcık kirlenmiş kusura bakmayın :)



Aslında alırken sadece dış görünüşüne vurulmuştum. İyi olup olmadığı hakkında bir bilgim yoktu. En kötü anahtarlık yaparım diyerekten aldım ama saolsun çok işime yaradı kendisi :)

Balmi'nin 4 çeşidi satılıyor. Ben frambuazlı olanını Watsons'tan 14.90 TL'ye almıştım. Sürdüğünüz zaman dudaklarınız yapış yapış olmuyor, öyle ağır bi kokusu da yok zira frambuazdan nefret ederim. Rengi, tadı olmayan bir balm. Sürünce hafif bi parlaklık veriyor. Ben nemlendirmesine bayıldım. İlk kulanımda etkisini gördüm ve bana kesinlikle çok iyi geldi. Tabiki herkeste aynı etki olmayabilir, belki bir başkasında işe yaramayabilir. Ama ben çok memnun kaldım. Bittikçe alacağım bir ürün kendisi.

Şunu da ekliyim: Ben o anahtarlık ipiyle onarken sert çekmişim biraz ve arka kapağı çıktı Balmi'nin. Arada bir düşüyor. Siz oynarken dikkatli olun :)

Kendinize iyi bakın..